Medewerker in de schijnwerpers

Pamarco wil mensen laten zien dat we onze medewerkers net zo waarderen als onze klanten. Het doel van de Employee Spotlight is om onze loyale medewerkers te erkennen en een sterkere band tussen hen en onze klanten tot stand te brengen.


Naam: Amanda Gilbert


Wat is jouw rol bij Pamarco?
Ik ben parttime kantoormedewerker op de locatie Batavia, IL

Hoe lang ben je al bij ons?
Sinds februari 2018 ben ik in dienst bij Pamarco en Bingham Flexo Service

Vertel ons iets over jezelf (leeftijd, opleiding, woonplaats, huisdieren, kinderen, hobby's):Medewerker-Spotlight_Amanda-Gilber
Ik ben een 24-jarige en woon in Wheaton, IL met mijn verloofde, Luke Landeros. We hebben een hond genaamd Penelope. Ze is een één jaar oude Pembroke Welsh Corgi. In mijn vrije tijd ga ik graag uit eten met vrienden en familie, kijk ik films en geniet ik van het buitenleven.

Ik ben een voltijdstudent aan de Northern Illinois University. Ik ben bezig met een bachelor Communicatiewetenschap, met de nadruk op Organisatie-/Bedrijfscommunicatie. Ik heb ook een cosmetologielicentie en werk parttime bij Sport Clips in Aurora, IL

Wat vind je het leukste aan het werken met Pamarco?
Het leukste aan mijn verblijf bij Pamarco is dat ik elke dag dat ik hier ben mijn familie kan zien. Mijn opa was Ed Bingham; John Bingham, Brian Reichardt en Marcie Rackmyer zijn mijn ooms en tante. Tracie Gilbert, de officemanager van BFS, is mijn moeder. Ik geniet van de mogelijkheid om ze te zien wanneer ik in staat ben


Wat is je favoriete citaat?
"Leef alsof je morgen zou sterven. Leer alsof je voor altijd zult leven. '
- Mahatma Gandhi

Ik hou van dit citaat omdat het me eraan herinnert dat ik, met alle drukte van het dagelijks leven, het rustiger aan moet doen en alles dag voor dag moet bekijken

Wat is het coolste dat je ooit in je leven hebt gedaan?
Het coolste dat ik ooit heb gedaan, was Hawaï bezoeken met mijn familie - het was de mooiste en meest verbazingwekkende plek die ik ooit heb gezien

Hawaii


Meer van Pamarco's
Spotlight-blogs van medewerkers

Podcast

 


Blog


Medewerker-Spotlight_Amanda-Gilbert