Medewerker in de schijnwerpers

Pamarco wil mensen laten zien dat we onze medewerkers net zo waarderen als onze klanten. Het doel van onze Employee Spotlight is om loyale medewerkers te erkennen en een sterkere band tussen hen en onze klanten tot stand te brengen.


Naam: Doug Henico


Wat is jouw rol bij Pamarco?
Ik ben een machinist op de voorbereidingsafdeling.

Hoe lang ben je al bij ons?
Ik ben nu iets meer dan drie maanden bij Pamarco.

Vertel ons iets over jezelf (leeftijd, opleiding, woonplaats, huisdieren, kinderen, hobby's):Pamarco_Doug-Henico_Emp-Spotlight (min)
Ik ben geboren en getogen in Linton, Indiana. Ik behaalde mijn culinaire diploma in Chicago aan het Illinois Institute of Art. Ja, ik kan koken, maar ik eet liever, dus dat was niet het beroep voor mij. Ik heb een prachtige vrouw, Gail, en dochter, Adrianna (16). Hobby's... waar moet ik beginnen? Ik ben een messenmaker, wapentester, lasser, machinist, jager, visser, en de lijst gaat maar door.

Wat vind je het leukste aan werken bij Pamarco?
Ik geniet echt van de aandacht voor detail die bij mijn werk hoort, en mijn collega's hier zijn echt geweldig.


Wat is er uniek aan jou?
Ik ben een duizendpoot; een soort MacGyver. Als ik iets wil doen, doe ik mijn best om een ​​manier te vinden om het voor elkaar te krijgen. Ik vind het leuk om van zoveel mogelijk dingen op zijn minst een klein beetje te weten te komen.

Wat is het coolste dat je ooit in je leven hebt gedaan?
Het leven zit vol spannende avonturen en gebeurtenissen, maar ik moet zeggen dat het meest recente dat opvalt, de mogelijkheid is om te testen op de set van Forged in Fire: Knife or Death (History Channel). Ze gebruikten beelden van mij tijdens het testen in de eerste paar afleveringen van het eerste seizoen.


Meer van Pamarco's
Spotlight-blogs van medewerkers

Podcast

 


Blog


Medewerker_Spotlight-Doug_Henico
[wp_blog_designer id=”5″]