Medewerker in de schijnwerpers

Pamarco wil mensen laten zien dat we onze medewerkers net zo waarderen als onze klanten. Het doel van onze Employee Spotlight is om loyale medewerkers te erkennen en een sterkere band tussen hen en onze klanten tot stand te brengen.


Naam: Genell E. Alton


Wat is jouw rol bij Pamarco?
Ik ben een AP/AR-klerk op de financiële afdeling.

Hoe lang ben je al bij ons?
Ik werk nu iets meer dan vijf jaar bij Pamarco.

Vertel ons iets over jezelf (leeftijd, opleiding, woonplaats, huisdieren, kinderen, hobby's):Medewerker-Spotlight_Genell-Alton-min
Geboren en getogen in Newark, New Jersey. Ik ben momenteel vijfenveertig jaar oud. Geen kinderen of huisdieren. Ik ben in 1991 afgestudeerd aan de middelbare school met een focus op het bedrijfsleven. Ik ging nooit naar de universiteit, maar volgde in plaats daarvan boekhoudcursussen om het veld te leren.

Wat vind je het leukste aan het werken met Pamarco?
Ik waardeer de kans die mij wordt geboden om hier te werken zonder eerdere boekhoudkundige ervaring zeer op prijs te stellen; Ik denk dat dat veel zegt over het bedrijf waar ik voor werk. Ik geniet van mijn functie hier en de mensen met wie ik mag werken.


Wat is je favoriete citaat?
“Behandel anderen zoals je zelf behandeld wilt worden.”

Wat is je favoriete film en/of boek?
Geen bijzondere favoriet. Als het goed is, kijk of lees ik het!

Wat is het coolste dat je ooit in je leven hebt gedaan?
Mijn ouders en ik maakten een reis naar Zuid-Afrika met een stop in Kaapstad, we gingen ook naar Botswana voor een safari en Zimbabwe om de majestueuze Victoria Falls te bezoeken.

Zimbabwe Victoriawatervallen-min


Meer van Pamarco's
Spotlight-blogs van medewerkers

Podcast

 


Blog


Medewerker-Spotlight_Genell-Alton-min
[wp_blog_designer id=”5″]