Naam:
Shelley Brockhurst

Wat is jouw rol bij Pamarco?
Klantenservice

Hoe lang ben je al bij Pamarco?
11 maanden

Vertel ons iets over jezelf (leeftijd, opleiding, woonplaats, huisdieren, kinderen, hobby's):
Shelley Brocklehurst - EFlo Technology-banner
Ik ben 18 jaar oud. Ik maakte de middelbare school af en vervolgde mijn opleiding aan de universiteit gedurende 2 jaar, waar ik gezondheid en sociale zaken studeerde, maar besloot later om voor een klantenservicerol te gaan. Ik ga graag op vakantie en reis graag naar verschillende bestemmingen over de hele wereld. Ik breng graag tijd door met mijn familie en vrienden en ga graag naar de sportschool.

Wat vind je het leukste aan werken bij Pamarco?
Ik werk graag met alle mensen hier en de sfeer die er hangt. Dit eerste jaar heeft iedereen me welkom laten voelen.

Wat is het gekste of coolste dat je in je leven hebt gedaan?
In 2017 was ik te zien in een festivalpromotievideo voor een populair Brits festival.

Wat is je favoriete film en/of boek?
Mijn favoriete film is Matilda.

Door Katie Graham
Katie Graham - Technisch verkoopmanager in de Europese vestiging van Pamarco

Als je aflevering 1 hebt gemist, kun je die hier vinden, Interview met technisch verkoopmanager Ron Gowan De volgende aflevering vind je hier Interview met servicemonteur Ronald Rumping