Naam:
Ronald Rumping

Wat is jouw rol bij Pamarco?
Ik ben een servicemonteur. Ik verzorg de installaties en het onderhoud van het Sentinel Ink Management System.

Hoe lang ben je al bij Pamarco?
12 Years

Vertel ons iets over jezelf (leeftijd, opleiding, woonplaats, huisdieren, kinderen, hobby's):

Ron Rumping
Ik ben 57 jaar oud. Ik ben afgestudeerd aan Northwest Senior High met een beroepsopleiding op twee gebieden: lassen en autocarrosserie en schilderen. Ik ben opgegroeid in de omgeving van Cincinnati, Ohio en werkte in de autohandel totdat de markt veranderde. Door een nieuwe baan verhuisde ik naar Dallas, Texas en begon ik in de drukkerij. Mijn eerste ervaring was op een Harris LUM 2c drukpers. Sindsdien heb ik veel andere kansen gehad, maar ik kreeg eindelijk de kans om te reizen, de wereld te zien en met mijn handen te werken met alle vaardigheden die ik heb opgedaan. Wat een geweldige baan! Ik ben getrouwd met Amanda en heb een zoon, Matthew. Ons gezin verwelkomde Leon, het derde kind van Matthew, op 7 april. Ryan en Lilli zijn Leons oudere broers en zussen, respectievelijk 3 en 4 jaar oud. Ik breng graag tijd door met familie wanneer mijn reis voor een week is afgelopen. Ik hou er ook van om lange wandelingen te maken en de vogels te voeren. Ik geniet van aangepaste auto's en vrachtwagens en hoop uiteindelijk mijn eigen te hebben.

Wat vind je het leukste aan werken bij Pamarco?
Een geweldig team hebben om mee samen te werken op het kantoor in Dallas, Texas. Het gaat erom hoe we het voor elkaar krijgen en het goed doen.

Wat is het gekste of coolste dat je in je leven hebt gedaan?
Speel muziek op televisie en laat de Cincinnati Enquirer een stuk schrijven over mijn familie.

Wat is je favoriete film en/of boek?
Mijn favoriete film is "Blast from the Past" en mijn favoriete boek is "Ender's Game" van Orson Scott Card.

Door Katie Graham
Katie Graham - Technisch verkoopmanager in de Europese vestiging van Pamarco

Als je aflevering 1 hebt gemist, kun je die hier vinden, Interview met technisch verkoopmanager Ron Gowan