Medewerker in de schijnwerpers

Pamarco wil mensen laten zien dat we onze medewerkers net zo waarderen als onze klanten. Het doel van onze Employee Spotlight is om loyale medewerkers te erkennen en een sterkere band tussen hen en onze klanten tot stand te brengen.


Naam: Tiffany Mora


Wat is jouw rol bij Pamarco?
Na twee jaar als ondersteuning van technische verkopers te hebben gewerkt, ben ik onlangs overgestapt naar de functie van productiemanager in onze vestiging in La Palma.

Hoe lang ben je al bij Pamarco?
Ik werk nu twee en een half jaar bij Pamarco.

Vertel ons iets over jezelf (leeftijd, opleiding, woonplaats, huisdieren, kinderen, hobby's):tiffany-mora-min

Ik ben 28 jaar oud. In 2013 ben ik afgestudeerd met mijn bachelor Sociologie. Ik ben momenteel bezig met het voltooien van mijn master in christelijke apologetiek aan de Biola University. Wat is christelijke apologetiek precies? Het is het vermogen om een ​​redelijke verdediging te geven voor de waarheid van het christendom. Met deze graad hoop ik anderen te helpen door al hun vragen over het christendom te beantwoorden.

Mijn ouders verhuisden ons gezin naar Walnut, CA toen ik op de lagere school zat. Ik woon er vandaag nog steeds. Het was zelfs in dit kleine stadje dat ik de man ontmoette die nu mijn verloofde is. Samen genieten we van het buitenleven - kampeer- en wandelproeven in de prachtige nationale parken van ons land en daarbuiten.

Wat vind je het leukste aan werken bij Pamarco?
Ik heb het al eerder gezegd en ik blijf het zeggen: het leukste aan werken bij Pamarco zijn de mensen met wie ik werk. Wij zijn een team. Ik stel me voor dat ik ze op een dag liefdevol 'familie' zal noemen.
Nu ik mezelf in deze nieuwe functie bevind, geniet ik er enorm van om de uiteinden en de punten van Pamarco's proces te leren kennen. Het is mijn hoop dat ik op een dag kan helpen creatieve oplossingen te vinden die niet alleen dat proces verbeteren, maar die al mijn collega's ten goede komen.


Wat is je favoriete citaat?
Ik heb veel. Sterker nog, ik heb een heel notitieboek vol en ik blijf meer schrijven in wat nu mijn tweede Quote Book is. Op dit moment is degene die ik zou delen dit:

"Karakter is datgene wat je in seizoenen zaait als het er niet toe doet, zodat je in seizoenen kunt oogsten als het er wel toe doet."

Wat is je favoriete film en/of boek?
Het is moeilijk te zeggen dat ik één favoriet heb. Er zijn veel boeken en films die ik herlees of kijk. Van boeken heb ik lang genoten van de verhalen van CS Lewis, zoals The Great Divorce. Van films is de eerste die in je opkomt een klassieker - Dumb & Dumber.


Meer van Pamarco's
Spotlight-blogs van medewerkers

Podcast

 


Blog


Medewerker-Spotlight_Tiffany-Mora