Clyde MesserNaam: Clyde Messer

Wat is jouw rol bij Pamarco?

Oorspronkelijk een plater, nu een slijper en polijstmachine.

Hoe lang ben je al bij Pamarco?

Ik begon te werken in Roselle, NJ, als plater. Die wzoals op 29 november 1969. In augustus 1979 waren we snaar Gainesville, GA. Ik ben daarheen verhuisd om walsen te onderhouden Stauffer Chemical toen ze hun Northeaster combineerden n bewerkingen met hun fabriek in Anderson, SC. Ik begon te reizen vanaf Gainesville naar Anderson en terug naar beschadigde pick-up rollen, hebben ze gerepareerd in de fabriek in Gainesville, en vervolgens delever de gerepareerde walsen terug aan Stauffer. Het was greet voorbereiding voor de dagelijks pendelen naar Atlanta.

Vertel ons iets over jezelf (leeftijd, opleiding, woonplaats, huisdieren, kinderen, hobby's):

Ik ben 74 jaar oud. Ik ben opgegroeid in de stad Piscatamanier, New Jersey. Daar ben ik afgestudeerd, op knippertweg Township High School. Ik heb één huisdier, een gekke Pommeren genaamd Divik. Ik heb drie kinderen; twee zonen, JD en Bobbie, en een dochter, Lori. Mijn hobby's zijn werken voor Pamarco.

Wat vind je het leukste aan werken bij Pamarco?

Ik vond het altijd leuk om klanten te ontmoeten bij het bezorgen van eenen oppakrollen.

Wat is het gekste of coolste dat je in je leven hebt gedaan?

gekste: Op een motorfiets naar Roselle rijden vanuit Piscataway in asnu onweer. Op een motorfiets het Staten Island oprijden Ferry was ook best gestoord.

coolste: Mijn relatie met mijn vrouw.

Wat is er uniek aan jou?

Ik heb 48 jaar voor Pamarco gewerkt en we kunnen het allemaal met elkaar vinden. Dat is een prestatie . Mijn favoriete film is "Blast from the Past" en mijn favoriete boek is "Ender's Game" van Orson Scott Card.

Mijn favoriete film is "Blast from the Past” en mijn favoriete boek is “Ender's spel" door Orson Scott Card.