Medewerker in de schijnwerpers

Pamarco wil mensen laten zien dat we onze medewerkers net zo waarderen als onze klanten. Het doel van de Employee Spotlight is om onze loyale medewerkers te erkennen en een sterkere band tussen hen en onze klanten tot stand te brengen.


Over jou en Pamarco

Naam: Glyn Mckay

Wat is uw rol bij Pamarco en welke werkzaamheden houdt deze in?
Technisch manager- - het is een unieke rol voor het bedrijf waarin ik technische kennis verleen voor alle aspecten van de productie van rollen, verkoop, veiligheid, kwaliteit, kapitaalinvesteringen en toekomstige bedrijfsontwikkeling.

Wat motiveert je het meest aan wakker worden en naar je werk gaan?
Wetende dat ik in deze rol constant andere mensen en processen help ontwikkelen, wat op zijn beurt de business helpt ontwikkelen en groeien.

Hoe lang werk je al bij ons en hoe is je carrière geëvolueerd sinds je bij Pamarco bent begonnen?
Ik begon oorspronkelijk rond 1999 als laseroperator en keerde in 2001 terug als Tech Services Manager. Daarna ontwikkelde ik me tot UK Sales Manager voor een paar jaar, voordat ik doorging naar de fabrieksmanager, een functie die ik tot 2019 bekleedde.

Wat is tot nu toe je grootste prestatie in Pamarco?
De introductie van de Apprentice-regeling en het helpen van deze jonge mensen om zich te ontwikkelen en op te bloeien tot zeer goede machinisten.

Hoe definieer je succes?
Ik meet mijn succes door andere mensen (jong en oud) te helpen groeien in hun rol binnen het bedrijf.

Beschrijf iets nieuws dat je de afgelopen week hebt geleerd.
Wanneer u een probleem onderzoekt, voer het dan zelf uit, in plaats van iemand te vragen om u de resultaten te geven.

Wat vind je het leukste aan werken bij Pamarco?
Het zijn ongetwijfeld de mensen, niet alleen hier in het Verenigd Koninkrijk, maar in alle Pamarco-fabrieken die ik in de loop der jaren heb bezocht, heb ik echt genoten van het mixen, leren en helpen van iedereen die ik heb mogen ontmoeten, zowel op het werk als sociaal uit de werkomgeving.

Over Jou

Vertel ons iets over jezelf (leeftijd, opleiding, woonplaats, huisdieren, kinderen, hobby's):
Ik ben 55, ik heb nationale certificaten in elektronische en werktuigbouwkunde en ik ben NEBOSH-gekwalificeerd (gezondheid en veiligheid). Ik heb geen huisdieren, ik ben 23 jaar getrouwd met Sharon en we hebben een 22-jarige dochter Courtney. Mijn Hobby's zijn Rugby League, Fietsen, Krachttraining en gezelligheid (niet in die volgorde 😊)

Wat is het gekste of coolste dat je in je leven hebt gedaan?
Ik deed een zware modderaanval van 10 k grof voor de kleine prinses Kanker liefdadigheidsinstelling en hielp meer dan £ 1000. op te halen.

Wat is je favoriete citaat:
Uw gezondheid is uw rijkdom.

Wat is je favoriete film en/of boek en/of muziek en waarom?
Ant Middleton - Eerste man binnen. Het is een echt inspirerend, waargebeurd verhaal over hem en hoe hij zijn leven veranderde van een sukkel tot elite SAS-soldaat en nu tv-persoonlijkheid en leidende motiverende spreker en bestsellerauteur.

Wat is er uniek aan jou dat niemand anders bij Pamarco weet?
Ik heb de wisselbeker omhoog gehouden in het Wembley Stadium voor duizenden fans die buiten juichten (ze dachten dat ik een speler was, want het was achter getinte schermen).

Als je iets zou kunnen leren of doen, wat zou dat dan zijn?
Gitaar – Ik probeer dit momenteel met weinig succes te doen.

Als je iemand levend of dood zou kunnen ontmoeten, wie zou dat dan zijn en waarom?
Winston Churchill – Ik zou graag zijn innerlijke gedachten kennen toen hij het land door de Tweede Wereldoorlog loodste.

Wat is je grootste angst?
Falen en slangen!!!!

Wat is je grootste persoonlijke prestatie?
Mijn familie!! Samen met mijn vrouw een kleine rol spelen in hoe mijn dochter is uitgegroeid tot de meest bescheiden en zorgzame persoon die anderen altijd voor zichzelf plaatst.


Meer van Pamarco's
Spotlight-blogs van medewerkers

Podcast


Blog